Tomaatti-kurpitsansiemenlevite

1/25/2015


Runsas ja aromaattinen kasvislevite saa makunsa aurinkokuivatuista tomaateista, rosmariinista ja kurpitsansiemenistä.

Olen lueskellut Chocochili- blogin kirjoittajan, Elinan uusinta keittokirjaa, Vegaanin keittiössä. Tämä mainio resepti on kirjasta. Kannattaa tutustua kirjaan muutenkin!

2 – 4 annosta

8 kpl aurinkokuivattuja tomaatteja
1 dl kurpitsan siemeniä (kevyesti paahdettuna)
2 rosmariinin oksan neulaset
suolaa ja mustapippuria
öljyä
(1 pieni valkosipulin kynsi)
(hiukan sitruunamehua)

Suluissa on pienet muutokset, jotka tein alkuperäiseen reseptiin.

Sekoita kaikki ainekset sauvasekoittimella karkeaksi tahnaksi.

Säädä öljyllä ja mausteilla koostumus ja maku kohdalleen. Tarjoa leivän kera.

Minulla oli minttupuskan rippeet jääkaapissa, joten silppusin ne vielä mukaan leipien päälle. 



 

You Might Also Like

0 kommenttia

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.