Kyljyksiä ja makkaraa pannulla

10/09/2014


Meheväksi paistettuja possunkyljyksiä chorizon, rosmariinin ja valkosipulin kera. Simppeliä ruokaa jossa raaka-aineiden vahvat maut täydentävät toisiaan. Helposti ja nopeasti yhdellä pannulla, ilman turhaa kikkailua ja ylimääräistä tiskiä.

Älä unohda lusikoida paistonesteitä mukaan lautaselle :)

2 kpl porsaankyljyksiä

pätkä chorizoa viipaleina
pieni oksa rosmariinia
pari valkosipulin kynttä
voita ja oliiviöljyä
suolaa ja pippuria

Mausta kyljykset suolalla ja mustapippurilla. Kuumenna pieni tilkka oliiviöljyä pannulla ja paista makkaroihin hiukan paistopintaa. Nosta chorizot pois ja valuta talouspaperin päällä.

Lisää pannulle nokare voita ja tarvittaessa lisää öljyä. Laita kyljykset pannulle ja lisää myös valkosipulin kynnet ja rosmariini.

Paista lihoihin kaunis väri molemmin puolin. Alenna lämpöä ja kypsennä pari minuuttia molemmin puolin kunnes liha on kypsää. Valele kyljyksiä paistonesteillä. Lisää pannulle lopuksi makkaraviipaleet.

Porsaankyljysten seuraksi sopii simppeli vihersalaatti tai rehti perunamuusi, jos nälkä on hirmuinen.



You Might Also Like

0 kommenttia

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.